Tarot a lélek nyelve – 5 napos kártyavető tanfolyam

SelfHarmony, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás,

Hallottál már a mesés Thoth Könyvéről, mely aranytábláin azt hirdette az embereknek, hogy Isteni erővel rendelkeznek, amelyet kötelességük használni, hogy jobb és szebb világot teremtsenek? Szeretnél Te is elindulni a Királyi Úton, ahol meg tanulhatod érzékelni és érteni, a szemnek láthatatlan dolgokat? Kulcsot kínálok most neked, amellyel a Tarot bölcsességéhez vezető ajtót kinyithatod.

Honnan ered a Tarot bölcsessége és miben tud segítséget nyújtani a Tarot kártya?

Az ősi Egyiptomban Thoth, az Istenek írnoka lejegyezte az emberi életút 22 állomását. Aranylapokra vésett könyve megmutatja nekünk az örök törvényeket, amelyekre a világegyetem épül. Ok és okozat! Az 5000 éves szimbólum rendszer lehetőséget kínál, hogy megérthessük az emberi szemnek láthatatlan világ jelenségeit is, mint például egy betegséget, amelynek nem tudjuk megmondani az okát.

Hogyan lehet látni a szemnek láthatatlan dolgokat?

A tarot szimbólumrendszer, amely kapcsolatot teremt a tudattalanunkkal. A tudatalatti nyelve képi nyelv, ezért igazán csak képek és a hozzátartozó érzések révén mutatja, mutathatja meg belső világunkat. Ha a Tarot kártyák képes szimbólumrendszerében elvárások nélkül elmélyedünk és megtanuljuk több szintű jelentéseit, közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy saját és mások tudatalatti üzenetét pontosabban megértsük. A kártyákon található szimbólumok lelki fejlődési állapotokat ábrázolnak, amelyek átélése és megértése szükséges a személyiség fejlődésünk során. A Tarot Nagy Arkánum lapjait elsősorban pszichológiai elemzésre, önvizsgálatra, önismereti- és terápiás munka céljára használjuk. Könyörtelenül rámutat a problémánk gyökerére és jó vezető révén megmutatja a lehetséges megoldásokat, ami fontos lehet számunkra például, párkapcsolati válság vagy egy súlyos betegség esetén.

Jelentkezz és csatlakozz folyamatosan induló Tarot Kártyavető tanfolyamra!

Érdeklődni - jelentkezni: 06-30/841 3331
TANULJ TE IS KABBALISTA-ASZTROLÓGIÁT és indulj el spirituális utadon!

SelfHarmony, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás,

Találkozásaink során saját születési képletünkből fedezzük fel a természeti erőket és ismerjük meg belső energiáink természetét. Megismerkedünk a Kabbala tanítása szerinti világszerkezettel és belenézünk életünk tervébe is, mert minden ember valamilyen küldetéssel született erre a világra.

Buddha és C. G. Jung szerint az életünk egy nagy utazás, ahol maga az út a cél. Egész életünkben „úton” vagyunk és ezen az úton a születésünkkor ajándékba kapott „szabad akarat, a szabad cselekvés joga” folyton nehéz helyzetek elé állít bennünket. Akadályokba, saját és mások határaiba ütközünk, kétségek, félelmek bizonytalanítanak el döntéseinkben, megnehezítve az életfeladatok felvállalását, a napi gondok megoldását.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy belső nyugalmunk és kiegyensúlyozottságunk megtartsuk?

A delphoi jósda kapujában az a felírat várta az odalátogatókat, hogy „ismerd meg önmagad” és akkor tudni fogjuk sorsodat, mert sorsod belőled fakad, a Te karakteredből, a Te érzelemvilágodból, a Te emberi kapcsolataidból és nem idegen erőkből!

KÖZÖTTÜNK A HELYED, ha szeretnéd megérteni a világban működő energiák, erők működését, szimbolikus nyelvét. Ha, szeretnéd megismerni a benned is szüntelenül munkálkodó erőket és fontos számodra, hogy megismerd a valós én-határaid. Esetleg választ keresel a belső ellentmondásaidra, az akadályozó vagy korlátozó hiedelmekre, tulajdonságokra. A Kabbalista világrend és a természeti törvények alapos ismerete segít megérteni az élet legfontosabb törvényét az egyetemes ok – okozat törvényét. A természeti erők biztonságos ismerete biztosítja azt, hogy felismerjük gyengeségeinket és megismerjük milyen erő áll rendelkezésünkre, melyet, ha tudatosan használunk, egyre harmonikusabbá, kiegyensúlyozottá, teljesebbé válik életünk. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy az életben többé nem nézünk szembe kihívásokkal és tragédiákkal, hanem azt, hogy mindig ott lesz majd az a támasz és segítség, amire szükségünk van!

KÖZÖTTÜNK A HELYED, akkor is, ha csak, egy igazi belső utazáson szeretnél részt venni, garantáltan nem fogsz unatkozni!

Jelentkezz folyamatosan induló 1 éves szellemi kalandozásra!

A tanfolyamon részt vehetsz kis csoportos foglalkozáson, távoktatáson (levelezőin) és magán diákként egyéni foglalkozáson!

Hívj bátran és jelentkezz: 06-30/841 3331