Pszicho-Asztrológia

C. G. Jung szerint az élet egy utazás, ahol az út a cél. Egész életünkben úton vagyunk és mindig egy bizonyos élethelyzet megtapasztalásáról van szó, amelyben ha helyt állunk, egyre erősebbé, magabiztosabbá, bölcsebbé válunk. A rend, a korlátok, a határok hozzátartoznak az emberi élethez és az anyagi világban való létezéshez. Van egy keret, amelyben kibontakoztathatjuk magunkat. Jung arra biztat, hogy feltétlenül ismerjük meg saját keretünkön belüli adottságainkat és igyekezzünk mindent kihozni belőle, amit csak lehet. Az úton néha elbizonytalanodunk, támaszra szorulunk, erőt gyűjtünk, talán segítség is kell a tovább lépeshez.

Amiben én segíthetek a születési képlete alapján:

Születési analízis
ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS - SZÜLETÉSI ANALÍZIS
A delphoi jósda kapujában ez a felírat várta az odalátogatókat.
„Ismerd meg önmagad”
Igen, ismerd meg önmagad, akkor tudni fogjuk sorsodat, mert sorsod belőled fakad, a karakteredből, a érzelemvilágodból, az emberi kapcsolataidból és nem idegen erőkből! A bensőnk természeti erőinek biztonságos ismerete biztosítja azt, hogy felismerjük gyengeségeinket és megismerjük milyen erő áll rendelkezésünkre, melyet, ha tudatosan használunk, egyre harmonikusabbá, kiegyensúlyozottá, teljesebbé válik életünk.
Egyéni élethelyzetek feltérképezése, stratégiák kialakítása.
Gyermek asztrológia
gyermek asztrológia
Asztro-térkép, útikalauz, mely nagy segítség lehet, hogyan neveld gyermeked, hogy a családi béke is megmaradjon és mégis szabad és erős egyéniséggé válhasson. A tanácsadás során megismerheted gyermeked csillagjegyétől függő egyéniségét, erősségét, gyengeségét, hiányosságát. Választ kapsz, hogy gyermeked számára mi a fontos, mi szerint dönt, hogyan lehet motiválni őt, hogyan tud feltöltődni és mi az ami félelemmel tölti el, amit egész életében próbál elkerülni.
Az elemzést kérheted írásban is. Terjedelem: kb.20 oldal, a felállított képletekkel! A horoszkópot e-mailben küldöm el, pdf formátumban!
Szolár horoszkóp
Szolár horoszkóp
Születésnaptól, születésnapig tartó időszak, éves előrejelzés, mely megmutatja, hogy mire alkalmas az idő. Megmutatja az, az évi tendenciákat, úgy is fogalmazhatunk, hogy a szolár képlettel beállítjuk a hajó orrát, hogy merre nézzen. Kormányozni minden évben nekünk kell, de a lehetőségeket a szolár képletünk fogja megvilágítani. Összetéveszthetetlenül kidomborítja a fontos témákat, mutatja a kihívásokat és feladatokat. Megvilágítja a színpadot, amin mi vagyunk a főszereplők. Így időben felkészülhetünk és nem ér váratlanul, ha döntés helyzet elé állítanak, ha otthont vagy munkát kell változtatnunk vagy, ha a kapcsolatunk korrigálásra szorul. Egyéni élethelyzetek feltérképezése, stratégiák kialakítása.
Kapcsolatok
Kapcsolatok, párkapcsolatok elemzése
Kíváncsi vagy, hogy mennyire illetek össze? A párkapcsolati összehasonlítás megmutatja a kapcsolat mozgatórugóit, feltárja a kapcsolat erősségeit és rámutat a kapcsolat gyenge pontjára is. Megtudhatjuk a tanácsadás során, hogy miként tehetjük szebbé és jobbá egymás és a környezetünk életét. Használati utasítást kaphatsz szeretteidhez, kollégáidhoz, stb. Párkapcsolati problémák elemzése, feloldása, családállítás horoszkópábra segítségével.

Az elemzést kérheted írásban is. Terjedelem: kb.15 oldal, a felállított képletekkel! A horoszkópot e-mailben küldöm el, pdf formátumban!

Kapcsolat felvétele belső vezetőnkkel a Tarot kártya segítségével:

Egy betegség diagnózisa után vagy egy válás közben érthetetlenül állunk a tény előtt, hogy hogyan történhetett ez meg velem? És, ha már megtörtént, akkor hogyan tovább?

Az ilyen és ehhez hasonló kérdések esetén ajánlom, a Tarot szimbólumok segítségét. Ősi bölcsessége magyarázatot ad és segítséget nyújt a számodra helyes út megtalálásához.

Tarot tanácsadás - Nehéz élethelyzetekben, döntés előtt vagy betegség esetén.
Hívj bátran: 06-30/841 3331