BEM-OXI Speciális immunerősítő, sejtregeneráló kezelés

oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás

A kombinált kezelés egyedülálló módon javítja az egész test oxigén-és vérellátását, serkenti a szervezet anyagcseréjét, támogatja az immunrendszert és ez által fontos segítséget jelent a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálásában.

A közel egy órás pihentető kezelés alatt negatív töltéssel gerjesztett oxigénmolekulát lélegzünk be, mely azonnal hasznosul. Az oxigén dús környezet a tápanyagok jobb elégetését szolgálja, így jelentős szerepet játszik a sejtfunkcióban, sejtjeink optimális működésében. A BEMER készülék által generált pulzáló mágneses tér sejtszinten fejti ki hatását, amelyet természetesen nem érzünk. Viszont a sejtek és szövetek jelentősen jobb oxigén ellátása következtében az egész test energiaszintje növekszik.

A BEM – OXI kezelést túlnyomórészt a szív- érrendszeri megbetegedések, neurológiai zavarok esetében alkalmazzák, ezen kívül a daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésének fontos részeként is tekinthetünk rá.


A kezelés regeneráló hatása jótékonyan hathat:
  • • Krónikus fáradékonyság, ingerültség esetén
  • • Műtétek utáni lábadozás idején, gyors sebgyógyulás
  • • Krónikus anyagcserezavar
  • • Az izomzat- és a csontrendszer krónikus megbetegedései
  • • Nőgyógyászati problémák esetén
  • • Babára várva – ha nincs semmi oka, de még sem jön a baba

Szív-érrendszeri problémák esetén:

Szív-érrendszeri problémák, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás

Az oxigénion-terápia következtében elsősorban a vér mikrokeringése és a hajszálerek vérellátása javul. a készülék a perifériás erekre "vazodilatációs" értágító hatást gyakorol, fokozza a szívizmok oxigénellátottságát, javítja a szívizomzat összehúzódását, növeli a percenként átáramló vér mennyiségét.


Neurológiai zavarok estén:

Neurológiai zavarok, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás

Az ionizált oxigénterápia olyan neurológiai tünetek kiegészítő kezelésében alkalmazható, amelyek hátterében legtöbbször az agyi keringés csökkenése áll. Érelmeszesedéssel, érszűkülettel járó kórképek esetén, az oxigéntranszport fokozásával jelentős állapot javulás tapasztalható. A kezelés segítséget nyújt az agyi érszűkület által okozott tünetek "fülzúgás, szédülés" kiegészítő kezelésében, mivel azokon a beszűkült érterületeken, ahol csökkent az agy vér és oxigén ellátottsága, a vérplazmában oldott oxigén könnyebben jut el az idegsejtekhez.


Daganatos elváltozások esetén:

Daganatos elváltozások, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás

Az ionterápia jelentős segédeszköz a rák kezelésében. A Top Head ionizált oxigénkezelés egyedülálló módon javítja egész testünk oxigén,- vérellátását, serkenti szervezetünk anyagcseréjét, támogatja az immunrendszert és ezáltal fontos segítséget jelent a szervezetünk öngyógyító erőinek aktivizálásában. Manfred von Ardenne professzor az oxigénterápia atyja szerint: “az áttételek kialakulásának esélyét is jelentősen csökkenti a kúra”. A kezelések során a közérzetünk gyakran csodálatra méltó módon gyorsan javul.


daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás

Az oxigén az egyetlen olyan gáz halmazállapotú elem, melyet a szervezet maradéktalanul hasznosít, eléget. Erre az elméletre támaszkodott Dr. Otto Warburg, az a német biokémikus, aki a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat kapott, s aki bizonyította: a rák kialakulásának elsődleges oka az, hogy nem jut elegendő oxigén a sejtekbe, és így a sejt egy másik energiaforrás felé fordul.

Warburg a Nobel-díjasok 1966-os éves találkozóján tartott előadásában a következőket mondta:

“A rák fő oka az, hogy az emberi sejtben az aerob (oxigénigényes) légzést átveszi a cukor fermentációja (anaerob, oxigénhiányos körülmények közötti erjedése). Minden normális sejt oxigénnel elégíti ki az energiaszükségleteit, míg a rákos sejtek ugyanezt a cukor elégetésével teszik. Így minden normális sejt kizárólag biológiailag oxigénigényes, míg a rákos szövet sejtjei nem. A fizika és a kémia álláspontja szerint ez a különbség az egészséges és rákos sejtek között olyan jelentős, hogy alig lehetne ennél nagyobb különbséget felfedezni. A rákos sejtekben a növényi és állati energiaforrást jelentő oxigén helyét átveszi a legalacsonyabb rendű életformák energiatermelő reakciója, a glükóz (szőlőcukor) fermentációja (oxigénhiányos körülmények közötti erjedése).”


Kétszeres Nobel-díjas német kutató egész életében a rákkutatással foglalkozott. A kísérletei során akárhányszor lecsökkentette az egészséges sejtek oxigén ellátását 35%-kal, az egészséges sejtek elrákosodtak. Végső stádiumban lévő rákos betegek rákos sejtjei oxigénhiányosak, a pH-juk 1000-szer savasabb, mint az egészséges sejtek pH-ja. Ugyanakkor az egészséges sejteknek kissé lúgos a pH-juk, és magas az oxigéntartalmuk. A rákos sejtek szinte teljesen oxigén nélkül élnek, az energiát a tejsav- és a cukor erjesztéséből szerzik.

„ Mivel a rákos sejtek oxigénszegény környezetben szeretnek élni, így az oxigén mennyiségének növelésével akadályozhatjuk, vagy akár el is pusztíthatjuk őket.”

Dr. Otto Warburg