Celullit kezelés vákuummal

Szépség - Beauty

A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését.

A vákuum kezelés alkalmazásának lehetőségei nagyon sokrétűek. Anyagcsere fokozó hatásaként, javul a tápanyagellátás, ami a szövetekben lévő, salakanyag eltávozását is elősegíti. A vákuum hatás révén a meridián, és reflex pontokon keresztül, a belső szervek funkcióit is befolyásolhatjuk. A kezelt felületek környékén hisztamin szabadul fel, minek következtében az érfalak áteresztőképessége  fokozódik. A prosztaglandinok szintjét csökkenti, ezért fájdalomcsillapításra, letapadt izmok lazítására is sikeresen használhatjuk.

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának következménye a jól ismert cellulit (narancsbőr) különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti szövetállapot helyreállítását célozzuk meg. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely elindítja a cellulit leépítését. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Alkalmazási javaslat: Javasolt kúraszerűen alkalmazni, ez heti 2-3 alkalmat jelent, két egymást követő napon nem végezhető a művelet, mert szükséges pihentetni az kezelt területet.

A vákuumkezelés előnyei: • Megereszkedett bőrre a  legjobb kézi megoldás. • Gyors és intenzív megoldás narancsbőr ellen. • Látványos centiméterben mérhető változás akár 3 hét alatt. • A vákuumkezelés kúraszerűen alkalmazva igen tartós eredményt biztosít. alkalom időtartama 20-25 perc között van, ez függ a kezelt testfelület nagyságától. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.