MAYR féle hasi kezelés

SelfHarmony, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás,

A Mayr-kúrát ajánlatos kiegészíteni egy-egy kellemes hasi kezeléssel. Ilyenkor a vendég hasán dolgozunk, speciális fogásokat tartalmazó simító, lazító, a bél izmait erősítő, a hasi vér- és nyirokkeringést aktiváló masszázst alkalmazunk. A többnyire légzésszinkron masszázsfogások hatására javul a hasi szerveket beidegző vegetatív idegek funkciója, és ennek köszönhetően az izmok és az emésztőnedvet termelő mirigyek működése is. A has mélyebb rétegeiben pangó nyirok kiürül, a gyulladás gyorsabban megszűnik, a nyálkahártya könnyebben regenerálódik.

Panaszok melyekre a MAYR féle hasi kezelést ajánljuk:
- Puffadás, teltségérzet
- Hasi görcsök, szúró fájdalom
- Gyomortáji nyomás, gyomorégés, savtúltengés
- Kellemetlen szájszag, lehelet, lepedékes nyelv
- Étvágytalanság vagy kóros éhség
- Székrekedés és/vagy hasmenés
- Hígabb, formálatlan, pépes széklet
- Gyengeség, levertség evés után
- Darabos, emésztetlen ételrészeket tartalmazó széklet
- Allergia, bőrpanaszok: viszketés, kiütések, ekcéma
- Krónikus fejfájás

30 perc


THALASSO Méregtelenítő rituálé

SelfHarmony, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás,

Ez a kezelés segít felidézni tengerparti emlékeid! Tengeri só permet, a zene, csábító, ringató ritmusa, gyorsan elrepít a béke szigetére! A tengeri sós test-peelinget speciális, tengeri hatóanyagokban gazdag olajjal végzett, méregtelenítő masszázs követi. Majd ez után a teljes testre felvitt pakolás egy meleg takaró alatt fejti ki a hatását, így segíti a méreganyagok alapos kiválasztódását. Tested, lelked, egész szervezeted megtisztul, megkönnyebbül, fellélegzik!

90 perc
Express slimming 30’ karcsúsító kezelés


Hatékony karcsúsító testkezelés, célzottan a has-, fenék- és derék területére. Élénkítő és mélyreható mozdulatokkal végzett masszázs, mely már egy alkalom után is feszesíti a bőrt, tónusosabbá teszi az izmokat, amitől karcsúbbá válik a sziluett. A különleges hatóanyag speciális, apró gyöngyökben rejtőzik, melyek a testen görögnek a masszázs során. A masszázs végére a gyöngyszemek teljesen felolvadnak, a bőr selymesen ragyogó lesz, a kitüntetett figyelemben részesülő testtájék pedig érezhetően karcsúbbá válik. Élvezze a könnyedséggel fűszerezett felfrissülést!

30 perc

Marine Calcium – magnézium újra ásványozó kezelés fájó ízületekre


Ez a kalciumban és magnéziumban gazdag tengeri iszap fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő és stressz oldó hatású, lazítja a feszülő izmokat, enyhíti az ízületi fájdalmakat. A jobb eredmény érdekében a kezeléseket BEMER pulzáló mágnes ágyon végezzük. Térd, hát, váll, részleges kezelések is lehetségesek. A kezelést újra ásványozó hatása miatt kúraszerűen ajánljuk 50 felett hölgyek részére!

90 percHátlazító, stressz oldó kezelés


A bőrradírozást követően a tengeri pakolás kifejti melegítő, nyugtató hatását. Majd a relaxáló masszázs lassú és intenzív mozdulatainak hatására fokozatosan enyhül a feszültség a nyakon és a háton. Igazán kellemes kikapcsolódás.

45 perc