Agytréneres relaxáció

Agytréner, Agytréning, SelfHarmony, daganatmentesen, oxigénterápia, bemer terápia, pszichoasztrológia, közérzetjavítás, gyász, haláleset, meghalt, veszteség feldolgozás, gyász feldolgozás, haláleset feldolgozása, segítség a halál feldolgozásában

A nyugati ember életritmusa rendkívüli módon felgyorsult. Tömérdek információ és elvárás áramlik felénk nap, mint nap, percről percre. Ennek a feldolgozása nagy kihívást jelent az agyunk számára. A feldolgozatlan információ, jelentős stressz hatást jelent. Azonban a stresszt nem a környezeti hatások okozzák számunkra, hanem az a mód, ahogyan ezekre reagálunk. Ez személyenként változik. Nevezhetjük stressz-tudatosságnak is, ami az adott személy stressz tűrő képessége. A jó hír az, hogy ezt a képességet jelentősen lehet fejleszteni.

A túl sok információ, a feldolgozatlanság növekedéséhez vezet, ami önmagában stressz keltő hatású. Ettől létrejön egy önmagát erősítő visszacsatolás. Stresszes állapotban a döntési képesség alapjaiban összeomlik. A rossz döntéseknek a következménye az, hogy rosszabb helyzetbe kerülünk, ami újabb szorongás és stressz kialakulásához vezet. Kialakul a negatív spirál és előbb-utóbb a gödör alján találjuk magunkat, nagy eséllyel valamilyen komoly fizikai betegséggel való küzdelem közben.

Mit tehetünk?

A legelterjedtebb stressz oldó technikák közé tartoznak a sport, a megfelelő étkezés, a különböző aktív meditációs módszerek, jóga, autogén tréning, természetjárás, sok alvás. Ezek mind jó és hatásos módszerek, mindenkinek javaslom. Azonban, ha Ön is mindent kipróbált már, de egyik módszer sem vált be, próbálja ki a stressz-kezelést agytréninggel!

A stressz-kezelés agytréninggel úgy zajlik, hogy Önnek csak hátra kell dőlnie és élvezni a fény-, illetve hangimpulzusok által létrehozott relaxált állapotot. A kezelés után úgy fogja magát érezni, mintha kicserélték volna, ráadásul megtanul bizonyos információkat feldolgozni a relaxáció során, így sokkal könnyebben veheti a hétköznapok akadályait munkájában és magánéletében egyaránt.

Az állandó frusztráció és rossz közérzet előbb vagy utóbb az egészségén is nyomot hagyhat. Ne adjon utat a diszharmóniának, élvezze az életet, ehhez pedig válassza a stressz kezelést agytréninggel!